Qui som

Aquest és part de l’equip d’AAprendre idiomes.
Des del 2006 procurem l’aprenentatge natural de l’idioma a tots els nostres clients respectant els ritmes, objectius i interessos de cadascú.
L’Andrew i l’Alba van embarcar-se en aquest projecte envoltant-se de grans professionals i així crear un equip de treball sòlid i estructurat.
La Susanna i l’Anna estan a la recepció de l’escola atenent i ajudant amb molta empatia i dedicació tant a l’alumnat com a la resta de companys.
L’equip docent transmet la seva llengua materna al seu alumnat. El departament acadèmic format per la Joanna i el Kevin, es reuneix setmanalment amb la resta de docents tant per seguir formant-se en nous mètodes d’ensenyament i noves tecnologies com per fer el seguiment dels continguts i cumpliment d’objectius de cada curs.

I per descomptat, les alumnes i els alumnes de l’escola


Deixa un comentari:

  Responsable del tractament: AAprendre idiomes, S.L.
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes dels usuaris i atendre les sol·licituds.
  Base legal per al tractament: El consentiment atorgat amb l'acceptació de la present Política de Protecció de dades.
  Destinataris de les dades: No seran comunicades a terceres persones excepte per obligació legal.
  Drets: Per exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament reconeguts per la normativa, pot enviar un correu a info@aaprendre.com.
  Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a: www.aaprendre.com.