Qui som

Aquest és part de l’equip d’AAprendre idiomes.
Des del 2006 procurem l’aprenentatge natural de l’idioma a tots els nostres clients respectant els ritmes, objectius i interessos de cadascú.
L’Andrew i l’Alba van embarcar-se en aquest projecte envoltant-se de grans professionals i així crear un equip de treball sòlid i estructurat.
La Susanna i l’Anna estan a la recepció de l’escola atenent i ajudant amb molta empatia i dedicació tant a l’alumnat com a la resta de companys.
L’equip docent transmet la seva llengua materna al seu alumnat. El departament acadèmic format per la Joanna i el Kevin, es reuneix setmanalment amb la resta de docents tant per seguir formant-se en nous mètodes d’ensenyament i noves tecnologies com per fer el seguiment dels continguts i cumpliment d’objectius de cada curs.

I per descomptat, les alumnes i els alumnes de l’escolaCada any ens agrada fer quelcom especial per l’època de Nadal.
Aquest curs hem fet un vídeo on hi han participat tant l’alumnat com l’equip. Sou genials!! Gràcies 🙂


Deixa un comentari:

  Responsable del tractament: AAprendre idiomes, S.L.
  Finalitat del tractament: Gestionar les consultes dels usuaris i atendre les sol·licituds.
  Base legal per al tractament: El consentiment atorgat amb l'acceptació de la present Política de Protecció de dades.
  Destinataris de les dades: No seran comunicades a terceres persones excepte per obligació legal.
  Drets: Per exercir els drets d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i les de limitació i oposició al seu tractament reconeguts per la normativa, pot enviar un correu a info@aaprendre.com.
  Per a més informació sobre aquest tractament i com exercir els seus drets pot consultar la nostra política completa de protecció de dades a: www.aaprendre.com.