Com practicar l’anglès a casa

Com practicar l’anglès a casa

Cada any varis estudiants ens pregunten quina és la millor manera d’aprendre anglès a casa, durant l’estiu o per reforçar el què fan a classe de manera més dinàmica i en el seu temps lliure. Aquí et deixem algunes de les millors pàgines per aprendre anglès de manera gratuïta des de casa:

–> Recomanacions per a adults i joves

A English e-Reader (english-e-reader.net) pots escollir llibres del teu nivell, a banda molts d’ells tenen l’audiollibre, així que els pots llegir i escoltar a l’hora. Mentre vas al gimnàs, o mentre vas a la feina… per què no practicar al mateix temps?

https://www.eltbase.com/lesson-plans aquesta web, té molts qüestionaris interessants, articles de comprensió lectora i parts de gramàtica i listening que et serviran per repassar diferents parts i millorar l’idioma.

–> Reforç per a exàmens

Estàs estudiant per un examen? Et vols preparar el First Certificate o l’Advanced i vols reforçar a casa? Aquí tens alguna ajuda Flo-Joe: THE place on the web for Cambridge English exam preparation: PET, FCE, CAE, CPE, IELTS té tot el què necessites per ajudar a millorar la nota!

–> Recomanacions juvenils

Per als joves de la casa et proposem aquesta web British Council LearnEnglish Teens | Free resources for teens to help improve your English, aquí pots trobar ajuda amb molts aspectes de l’anglès. Hi ha revistes, videos, youtubers, part de lectura i molt més! Els interessos dels joves són molt variats i val la pena fer una cerca ràpida al web per trobar contingut relacionat en anglès.

–> Recomanacions infantils

Per als nostres alumnes més petits aquesta web els pot ajudar a aprendre anglès d’una manera divertida Online ESL Games (gamestolearnenglish.com). Mentre que a Home | LearnEnglish Kids (britishcouncil.org) pots trobar tant pràctiques orals com vocabulari, cançons, poemes i vídeos. També pots visitar aquesta web si vols quelcom més divertit Games (nationalgeographic.com) Games | PBS KIDS Kindergarten Learning Games, Ages 5 – 6 • ABCya! i aquesta Macmillan Children’s Readers (macmillanenglish.com) Aquí pots trobar contes en anglès de diferents nivells amb àudio i activitats per mantenir ocupades, fins i tot, les ments més curioses!

Recorda que sempre que ho necessitis pots preguntar al teu docent o a la recepció de l’escola! *(Excepte a l’agost 😁🏖)

L’equip d’AAprendre idiomes!