L’aprenentatge de l’anglès acaba amb l’obtenció del títol First Certificate?

L’aprenentatge de l’anglès acaba amb l’obtenció del títol First Certificate?

Enhorabona si recentment has aprovat l’examen B2 de Cambridge. És una fita important en el teu camí cap a l’anglès. Has demostrat un domini important de l’anglès a un nivell intermedi superior. És possible que estiguis pensant, “Que bé, això és el final!” I per a la majoria de la gent ho és. Tanmateix, les coses estan canviant al món i el teu aprovat a l’examen potser no és el final del camí.

Imagina aquesta situació. Un cap d’empresa que ha d’escollir entre dos candidats per a un lloc molt interessant. Aquesta persona té dos currículums a tenir en compte. Tots dos són idèntics excepte per una cosa, un dels candidats té un certificat B2 en anglès, l’altre té un C1 perquè fa poc ha aprovat l’examen Advanced de Cambridge. Qui creus que aconseguirà la feina?

En poques paraules, tenir l’examen Advanced de Cambridge et donarà un avantatge enorme si estàs dins el mercat laboral. En tenir aquest certificat, estàs demostrant als futurs empresaris que et prens seriosament l’aprenentatge i el desenvolupament continu. És un repte, i requerirà molt d’esforç, però definitivament val la pena tenir-ho en compte.

Tanmateix, inclús si creus que ja tens el nivell que desitjaves, no deixis de practicar. Hi ha persones que un cop han aprovat el primer examen deixen de practicar l’idioma i això fa que les seves habilitats disminueixin.

És possible que tinguis el certificat de l’examen, però a banda potser hauràs de demostrar el nivell real d’anglès que tens en la teva propera entrevista de feina/estudis. Segueix llegint llibres en anglès, assegura’t que estàs veient pel·lícules en versió original i pensa en continuar amb les classes de conversa a AAprendre idiomes per així mantenir el nivell!

Kevin BL
Especialista en avaluació de Cambridge English
Director d’estudis i professor a AAprendre idiomes